T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi

2024 LGS Sonucu İle Yerleşen (9.Sınıflar) Öğrencilerin Veli İletişim Bilgileri, Seçmeli Ders Formu , Okul Kıyafet Bilgileri ve Servis İletişim Bilgisi (Güncel)

              Geleceğinize yön vereceğiniz lise eğitimine başlamak üzeresiniz. Kendinizi yükseköğretime ve hayata hazırlamanın ilk adımını KAAFL de atmanızın ayrıcalığını yaşayacağınız bir eğitim süreci sizleri bekliyor. Okulumuza geldiğiniz ilk günden itibaren KAAFL ailesinin mensubu olmanın farkını görecek ve bu aidiyet duygusunu mezun olduktan sonra da gururla taşıyacaksınız. Çünkü okulumuz, teknolojik, donanımlı sınıflarımız, alanında uzman tecrübeli öğretmenlerimiz, beceri ve yeteneklerinizi ortaya çıkaracağınız ders dışı etkinliklerimizle sizlerin yanında olacağız. 

         Sevgili gençler,  Her biriniz, bizim için özel ve değerlisiniz. Bu duyguyu, okulumuzda alacağınız eğitim süresince daima hissedebileceksiniz. Çünkü okul yönetimi olarak bizler ve öğretmenlerimiz; siz öğrencilerimizin şefkat görmenizi, saygıyı yaşama ve yaşatmanızı, toplumla paylaşmanızı sağlayacak sıcak bir aile ortamı sunmaktayız. Bu sıcak ortam, katılacağınız sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle her geçen gün zenginleşerek sizlerin kendinizi değerli ve özel hissetmenizi sağlayacaktır.   

          Bizler KAAFL olarak tüm imkânlarımızla sizleri karşılamaya, nitelikli eğitimimizle sizleri yükseköğretime ve hayata hazırlamaya hazırız.

         Sevgili gençler, okul kayıtları otomatik olarak yapılmakta olup hiçbir evrak istenilmemektedir.

 İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVI          

               Sevgili gençler, eğitim öğretim sürecinde iyi bir yabancı dil eğitimi almak tüm öğrencilerimiz hakkıdır. Yabancı dil (İngilizce) seviyenizi görmek, eğitim öğretim sürecini planlamak için 09.09.2024 tarihinde saat 9.30 da İngilizce seviye belirleme sınavı yapılacaktır. 9. Sınıftaki tüm öğrencilerimizin katılmasını bekliyoruz. 


OKUL KIYAFET BİLGİLERİ

 2024-2025 Eğitim- Öğretim yılında okulumuzun öğrenci kıyafetleri kız ve erkek öğrencilerde ortak olarak; lacivert renk pantolon (kumaş veya kanvas), beyaz renk polo yaka t-shirt veya beyaz renk gömlek olacaktır. Hiçbir kurumla anlaşmamız yoktur. İstenilen yerden temin edilebilir.


 

VELİ İLETİŞİM BİLGİLERİ VE SEÇMELİ DERS FORMU

                 Velilerimizle ve öğrencilerimizle iletişim kurabilmemiz için iletişim bilgilerine ihtiyaç duyulmaktadır. Ekte yer alan formu doldurarak;   mail ( keciorenfenlisesi@gmail.com ) yoluyla veya doğrudan okul müdürlüğümüze en kısa sürede ulaştırmaları gerekmektedir.

 

                    Forma ulaşmak  secmelidersveliiletisimdilekce2024.docx için  tıklayınız.

 

SERVİS İLETİŞİM BİLGİLERİ

24-07-2024

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.07.2024 - Güncelleme: 24.07.2024 10:37 - Görüntülenme: 1236
  Beğen | 14  kişi beğendi