Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi

Gümüşdere Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi No7 Keçiören/Ankara
Vizyon
Temel bilimler başta olmak üzere tüm alanlarda çocuklarımızın var olan kapasitelerini geliştirerek çağın ihtiyaçlarını kavrayabilen, araştıran, üreten, ülkemizin beyin gücünü oluşturan, geleceğe yön veren nesiller yetiştirmek.
Misyon
Akademik becerilerle birlikte diğer gelişim alanlarını da dikkate alan, bireysel farklılıklara duyarlı, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, kültürel değerlere sahip çıkan, hayatı ahlaki ve akılcı yorumlayan, çevresine ve ülkesine değer katan bireyler yetiştiren bir kurumuz.
8.00/15.20
İngilizce 2.Yabancı dil: Almanca
Var
Ulaşım
Keçiören Metrosu ile(Meteoroloji ve Dışkapı Duraklarından yürüme mesafesinde), Keçiören bölgesine gelen EGO ve dolmuşlar ile( Dışkapı, Keçiören Köprüsü veya Basınevleri Kavşağı durakları) yürüme mesafesindedir. 203, 204 ve 156 numaralı EGO ve Halk otobüslerinin okulumuz yanında durakları bulunmaktadır.
Var
Şehir Merkezi
İlçe merkezine 2,5 km İl merkezine 3 km
2023 LGS; Tavan Puan:0,4 Taban Puan:1,4
Okulun Sınav Başarı Durumu
2023 YKS ´de ilk 100 derecelerimiz: A. S. Aydos Türkiye 8.si; Z. Karakoca Türkiye 14.sü; A. E. Koca Türkiye 30.su; A. H. Çelikağı Türkiye 75.si
Sportif Etkinlikler
Doğa gezileri ve Kamplar, Futbol, Voleybol, Basketbol, Basebol(softbol), Masatenisi, Dart...
Bilimsel Etkinlikler
Tübitak Bilim Olimpiyatları, Proje Yarışmaları; Meb ve Üniversitelerin bilimsel etkinlikleri; Ulusal veya uluslar arası yarışmalar; Okul içi laboratuvar çalışmaları
ERASMUS+ e-TWİNNİNG TÜBİTAK vd.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
1.ERASMUS+(ORTAKLARIMIZ:İTALYA, PORTEKİZ, ROMANYA VE POLONYA) 2.ERASMUS+(ORTAKLARIMIZ:İSPANYA VE ROMANYA)