T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi

H.HÜSEYİN ŞAHİN - OKUL MÜDÜRÜ

1980 yılında Elbistan’da doğdu. İlkokulu Gaziler köyünde, ortaokul ve liseyi Elbistan’da tamamladı. 2001 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili alanında yüksek lisansını tamamladı. 2001 yılında Elbistan Mesleki Eğitim Merkezinde Türkçe öğretmeni olarak göreve başladı. Askerlik görevini yedek subay öğretmen olarak 2003 yılında tamamladı. 2004-2005 yıllarında Elbistan Gazi Mustafa Kemal Lisesinde, 2005-2007 yıllarında Bala Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, 2007-2009 yıllarında Keçiören Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak çalıştı. 2009-2018 yılları arasında Yenimahalle Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2018 yılından itibaren okulumuzda müdür olarak görev yapmaktadır. Çalıştığı kurumlarda birçok proje geliştirdi ve uyguladı. Gençliğe, geleceğe ve eğitime yönelik çok sayıda hizmet içi eğitim aldı. Çalışma hayatı boyunca amirleri tarafından birçok ödüle layık görüldü. Evli ve üç çocuk babasıdır.