Okulumuz Erkek Satranç Takımı Ankara ili turnuvasında dereceye girdiği için Bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştı. Ankara, Samsun, Çorum, Kastamonu, Kırıkkale, Çankırı gibi bölge illerinde dereceye giren okulların katıldığı ve 02-06  Nisan tarihlerinde Çorum ilinde yapılan Okul Sporları Satranç Bölge Şampiyonasında rakiplerini yenerek bölge birincisi olarak Altın madalya kazandılar. Mayıs ayının son haftasında Rize ilinde yapılacak Türkiye Satranç Şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştır.

14-04-202414-04-2024

Yayın: 14.04.2024 - Güncelleme: 14.04.2024 21:26 - Görüntülenme: 62