T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi

Keçiören Fen Lisesi Okul Aile Birliği

Kıymetli Velimiz,

Bir çocuğun hayatındaki en önemli dönem şüphesiz, eğitim ve öğretim gördüğü "okul süreci"dir. Bu sürecin başarılı olması ve amaçlarına ulaşabilmesi, çocukların iyi bir öğrenme ortamında yetişmesi ve hayata kazandırılması büyük ölçüde okul-aile iş birliğine dayanmaktadır. Çünkü okulda yürütülen pek çok eğitici çalışma, ailede tamamlanır. Ailenin işin içinde olmadığı her eğitim sistemi başarısızlığa mahkûmdur. Bu nedenle, Keçiören Fen Lisesi olarak bizler, sizlerin emaneti olan öğrencilerimize her bakımdan başarılı bir okul süreci yaşatmak ve sizin, onlara dair umut ve beklentilerinizi gerçekleştirmek için sizlerle birlikte hareket etmek istiyoruz. Biliyoruz ki sizin desteğiniz olmadan bunu başarmamız mümkün olmayacaktır.

Keçiören Fen Lisesi olarak bizlerin geleceğe dair, "Ülkemiz ve dünya geleceğinin şekillenmesinde öncü ve lider bir kurum olmak" gibi bir hedefi var. Böylesi önemli bir hedefe ulaşmak için gerekli fizikî donanıma, deneyimli öğretmen kadrosuna, yetenekli öğrencilere ve tabii ki siz duyarlı velilere sahibiz. Ancak sahip olduğumuz bu değerlerin bir güç olarak ortaya çıkması ve bizleri hedefimize ulaştırması; planlı bir eğitim, istikrarlı bir disiplin, verimli bir iş birliği ve iletişimle mümkün olacaktır. İşte bu üç noktada siz değerli velilerimizin katılımı ve desteği büyük önem arz etmektedir.

Okuldaki eğitim sürecinde en önemli sorumluluğu okul yöneticileri ve öğretmenler üstlenmektedir. Ancak esas olan, öğrencinin nitelikli yetiştirilmesi ve hayata hazırlanması ise çocuklarının başarısı için çaba harcayan siz ailelerin bu sürecin dışında kalması düşünülemez. İşte okullardaki "Okul-Aile Birliği", velilerimizi bu sürece dahil ederek okul yönetimine ve öğretmenlerine "aile desteğini" sağlamaktadır. Bizler de bu desteği okulumuza vermek üzere varız. Amacımız hem sizin okuldaki sesiniz olmak hem de çocuklarımızın eğitimi için okula katkı sağlamaktır.

Kıymetli Velimiz,

Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi Okul-Aile Birliği olarak:

  • Çocuklarımızın başarısına destek sağlayacak araç-gereç ve yayınların alımında,
  • Okul binasının, dersliklerin ve teknolojik donanımların bakım ve onarımlarının yapılmasında,
  •  Okulun ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli mal ve hizmetlerin satın alınmasında,
  •  İmkânları yeterli olmayan öğrencilerimizin zorunlu ihtiyaçlarının karşılanmasında,
  • Her türlü sosyal, kültürel ve sportif faaliyette okulumuza destek olmaya çalışıyoruz.

 

Gelin, okulumuza hep beraber destek olalım!

Bağışlarınızı, okulumuzun Halk Bankası Keçiören Şubesindeki Okul Aile Birliği hesabına yatırabilirsiniz.

Hesap Adı: Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi Okul Aile Birliği

İban: TR68 0001 2009 3840 0016 0001 20

Hesap No: 16 0001 20

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.11.2018 - Güncelleme: 02.11.2023 09:16 - Görüntülenme: 9654
  Beğen | 18  kişi beğendi